Rok isporuke

Nakon potvrde, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a.

Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne nedelje.

Rok isporuke je 50 dana od dana uplate.

Preuzimanje pošiljke

  • Cena isporuke se obračunava naspram udaljenosti i spratnosti. Za obračun cene isporuke kupljenog proizvoda, potrebno je kontaktirati prodavce A&N Mattress D.O.O salona u Beogradu. 
  • Osnovna cena isporuke podrazumeva da će proizvod biti isporučen i unesen u jednu od prostorija na adresi kupca, u kojoj je predviđena kasnija montaža. U okviru osnovne cene je uključena dostava do trećeg sprata, a od trećeg sprata se počinje naplaćivati spratnost. Kupac je dužan da obezbedi slobodan prilaz do prostorije u kojoj je predviđena montaža, i potreban prostor za montažu ukoliko se ona izabere, prema informacijama koje će pružiti prodavci.
  • Unos proizvoda na spratne etaže u zgradama ili kućama na sprat, naplaćuje se 200,00 dinara po svakom spratu od trećeg sprata.

Napomena:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.
A&N Mattress D.O.O. može promeniti Uslove isporuke bilo kada, ažuriranjem ovog dokumenta. Molimo vas da posećujete ovu stranicu kako biste bili u toku sa Uslovima koji važe, zato što su oni obavezujući za Vas.


Formular: