U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je predhodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, A&N Mattress D.O.O. je u obavezi da povraćaj izvrši preko VISA, EC/MC i Master metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice ili da uplaćena sredstva vrati kupcu na tekući račun.

Povraćaj uplata se vrši koristeći ista sredstva plaćanja koja je potrošač koristio u prvobitnoj transakciji. U slučaju povraćaja novca kupcu koji je porudžbinu platio virmanskim putem - uplatom na račun prodavca, A&N Mattress D.O.O će povrat novca izvršiti uplatom na tekući račun koji mu kupac dostavi, a isplata u gotovini nije moguća.

Potrošač ima pravo da odustane od zaključenja ugovora, odnosno od robe kupljene putem on-line porudžbine, potpisivanjem izjave o odustanku.

Izjava o odustanku biće blagovremena ako je poslata u roku od 14 dana, (bez navođenja razloga i dodatnih troškova) od dana prijema robe. Privredno društvo je dužno da izvrši povraćaj uplata koje je primio od potrošača, u roku od 14 dana od dana kada je primio izjavu o odustanku od ugovora. Potrošač je dužan da vrati robu trgovcu bez odlaganja, a najkasnije u roku od 6 dana od dana kada je poslao izjavu o odustanku.

Ako je privredno društvo omogućilo potrošaču da elektronskim putem popuni i pošalje obrazac za odustanak, dužno je da ga o prijemu obrasca obavesti bez odlaganja u pisanoj formi ili email-om.