A&N Mattress D.O.O. Beograd-Zemun (u daljem tekstu A&N Mattress), ulica Ratarski put 8a Beograd-Zemun pri obavljanju svoje delatnosti, prikuplja i obrađuje podatke o ličnosti poštujući zakonske i druge propise.

A&N Mattress je posvećen čuvanju privatnosti posetilaca našeg sajta, ovaj pravilnik određuje kako ćemo se ophoditi prema vašim ličnim informacijama.

Molimo Vas da ove informacije pažljivo pročitate!

Koje informacije prikupljamo?

Možemo da prikupljamo, čuvamo i koristimo sledeće vrste ličnih podataka:

  • informacije o vašem računaru i o vašim posetama, kao i korišćenju ovog web sajta (uključujući vašu IP adresu, geografsku lokaciju, tip pretraživača, izvor upućivanja, dužinu posete i broj posećenih stranica);
  • informacije koje se odnose na bilo kakvu transakciju između vas i nas u vezi sa ovim sajtom, uključujući informacije koje se odnose na bilo koju kupovinu naših roba i usluga;
  • informacije koje nam dajete za potrebe registracije (uključujući vaše ime, adresu, telefon, e-mail adrese, informacije o plaćanju);
  • informacije koje nam dajete za svrhu prijave za naš servis, e-mail obaveštenja i / ili biltene (uključujući e-mail adrese, adresu i broj mobilnog telefona);
  • bilo koje druge informacije koje odlučite da nam pošaljete.

E-mail Newsletter obaveštenja

Našim kupcima na raspolaganju je mogućnost prijema informacija o promotivnim aktivnostima putem Newsletter obaveštavanja. Tom prilikom se dostavljaju lični podaci (ime, prezime, broj telefona, e-mail adresa). Ukoliko ste saglasni za prijem ovakvog vida obaveštenja o aktuelnoj ponudi, prikupljene podatke koristimo isključivo u tu namenu. Saglasnost za obradu prikupljenih podataka ili personalizovanih ponuda možete da opozovete u bilo kom trenutku. Na kraju svake newsletter stranice dostupne su opcije za odjavu. Kada se korisnik odjavi odnosno opozove pristanak, podaci će biti obrisani za ovu vrstu namene. U skladu sa članom 45 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, postoji mogućnost da za newsletter oglašavanje angažujemo eksterne partnere. Čuvanje podataka se vrši uz saglasnost korisnika.

Korišćenje Vaših privatnih podataka:

Lični podaci koji su dostavljeni preko ovog web sajta će se koristiti za svrhe navedene u ovom Pravilniku o privatnosti ili u drugim sekcijama ovog web sajta.


Možemo koristiti Vaše lične informacije da:

  • upravljamo web sajtom;
  • poboljšamo vašu pretragu kroz personalizaciju sajta;
  • omogućimo korišćenje usluga na sajtu;
  • šaljemo robu kupljenu preko web sajta i izvršimo snabdevanje uslugom koja je kupljena preko sajta;
  • šaljemo vam fakture i izvršavamo automatizovanu naplatu;
  • šaljemo vam uopštene (nemarketinske) komercijalne poruke;
  • šaljemo elektronska obaveštenja koja ste posebno tražili;
  • šaljemo naš newsletter i druge marketinške materijale (u vezi sa našim ili poslom treće strane za koji mislimo da može biti interesantan, šaljemo poštom ili kako je konkretno dogovoreno (možete nas obavestiti u bilo koje vreme ako više ne želite da primate ove marketinške materijale);
  • pružamo trećim licima statističke podatke o našim korisnicima – ali se ove informacije neće koristiti za identifikaciju pojedinačnih korisnika;
  • odgovaramo na vaša pitanja i žalbe u vezi sa web sajtom, kada šaljete lične informacije za objavljivanje na našem sajtu, mi ćemo objaviti i na drugi način koristiti te informacije, u skladu sa dozvolom koju nam dajete.

Nećemo bez vašeg izričitog pristanka proslediti vaše lične informacije trećim licima u svrhu direktnog marketinga.

Ostali tipovi otkrivanja:

Pored obelodanjivanja podataka koja su razumno potrebna radi identifikacije na drugim mestima u ovom pravilniku o privatnosti, informacije o vama možda ćemo otkriti:

  • u meri u kojoj od nas to zahteva zakon;
  • u vezi sa bilo kakvim pravnim postupcima ili potencijalnim pravnim prestupima;
  • u cilju uspostavljanja, održavanja ili branjenja naših zakonskih prava (uključujući i pružanje informacija drugima u svrhu prevencije prevare i smanjenja kreditnog rizika);
  • bilo kom od naših agenata, dobavljača ili podizvođača (ali samo razumno neophodno za naše potrebe kao što je navedeno gore) i
  • kupcu (ili potencijalnom kupcu) bilo kog servisa ili sredstva koje prodajemo (ili nameravamo da prodamo).

Nećemo otrkivati vaše informacije trećim licima osim ako je predviđeno u ovim Pravilnikom o privatnosti.

Bezbednost vaših ličnih podataka:

A&N Mattress D.O.O. će preduzeti razumne tehničke i organizacione mere predostrožnosti kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba ili izmena vaših ličnih podataka. Čuvaćemo sve lične podatke koje ste dali na našim sigurnim serverima (zaštićenim lozinkom i firewall-om) . Sve elektronske transakcije koje napravite ili dobijete od nas će biti šifrovane koristeći SSL tehnologiju. Naravno, prenos podataka preko internet je prirodno nesiguran i mi ne možemo da garantujemo sigurnost podataka poslatih preko Interneta. Vi ste odgovorni za čuvanje lozinke i korisničkih detalja. Nećemo vam tražiti vašu šifru ili lozinku.

Sigurnost plaćanja platnim karticama:

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.

Provera podataka vrši se između kupca i banke Intese.

Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Opis načina zaštite poverljivih podataka o transakciji pri plaćanju platnim karticama:

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.

Politika o izmenama:

Možemo ažurirati ovu politiku privatnosti, s vremena na vreme, postavljanjem novih verzija na našem sajtu. Trebalo bi povremeno da proverite ove stranice kako biste bili u toku sa svim promenama. Takođe, možemo vas obavestiti o promenama našeg pravilnika o privatnosti putem e-maila.

Web sajtovi trećih lica:

Web sajt sadrži linkove ka drugim web sajtovima. A&M Mattress D.O.O. nije odgovoran za politiku privatnosti ili prakse web sajtova trećih lica (nezavisnih sajtova).

Ukoliko želite da nas kontaktirate u vezi sa vašim ličnim podacima ili ovom Politikom, molimo da koristite ispod navedene kontakt podatke:

Poslovno ime: A&N Mattress D.O.O. Beograd-Zemun

PIB: 112055359

Matični broj: 21594547

Adresa: Ratarski put 8a, Beograd-Zemun

Broj telefona: +381 11 770 13 02, +381 64 658 49 40

Ukoliko želiš da nas kontaktiraš putem email-a klikni ovde.